Hedgehog, lotgenoten forum.

 

Hedgehog is een lotgenoten forum c.q. plek, waarbij we lotgenoten samenbrengen om met elkaar te praten over hun ervaringen. Ze kunnen hun verhalen delen met andere lotgenoten. Een luisterend oor voor elkaar zijn.

Ik ben zelf helaas slachtoffer geworden van een langdurige stalking en heb veel ervaring opgedaan in gesprekken met Politie, Veilig thuis, Slachtofferhulp en andere instanties. Als ervaringsdeskundige organiseer ik huiskamer sessies met lotgenoten in een veilige omgeving waarbij iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten.

In deze sessies kan iedereen vertellen wat zijn of haar verhaal is. Ook is er ruimte om te vertellen waarom bijvoorbeeld Politie geen actie heeft ondernomen, of waarom Veilig Thuis niets voor je kan betekenen. Maar zeker komen de oplossingen aan bod om stalking succesvol te beëindigen. Er is tevens veel aandacht voor de emotionele schade die stalking aanbrengt in je leven.

Wil je meer informatie over de huiskamer sessie houdt de data op de website in de gaten. Liever een één op één gesprek,dat kan ook. De één op één gesprekken plannen we apart in en is er volledig aandacht uw eigen verhaal.


De data van de Hedgehog huiskamer sessie wordt in een email gestuurd na aanmelding via het contactformulier.

Bellen mag ook voor aanmelding 06-40890865.